Sirkus kuuluu kaikille, poikkeusaikoina varsinkin

”Sirkus kuuluu kaikille.” ”Sirkus siellä missä ihmiset.” Lauseet, joita olemme toistaneet Sirkus Fokuksessa.

Olemme eläneet kevään poikkeusaikoja ja pyrkineet toteuttamaan näitä ajatuksia kevään ja kesän aikana. Ihmiset ovat olleet alkukeväästä kotona, joten Sirkus Fokuksen Sirkuskahvilat ja Taikapiirin on voinut ottaa arkeensa Zoomin välityksellä. Sirkustaitoja, taikatemppuja ja kohtaamisia on ollut bittiavaruuden välityksellä. Ihmiset kaipaavat ja tarvitsevat toisiaan sekä yhteisöllisyyttä.

Tällä hetkellä on ihanaa, kun rajoitukset ovat hellittäneet ja yhteiset hetket sirkuksen parissa ovat mahdollisia. Sirkuspyörä on huollettu ja valmis rullaamaan puistoihin ihmisiä kohtaamaan. Sirkuspiknikit ovat startanneet keskustassa Kirjastonpuistossa keskiviikkoisin klo 13-15 ja avoimet treenit Rautaharkonpuistossa torstaisin klo 13-15. Tervetuloa mukaan!

Ihmisiä on tullut paikalla puistoihin omien välineidensä kanssa yhdessä harjoittelemaan, puhaltamaan jättikuplia, keskustelemaan tai vain nauttimaan toisten seurasta. Tämä on ollut mahtavaa ja onkin ollut hienoa nähdä ihmisiä pitkästä aikaa kasvotusten. Temput ja tarinat siirtyvät luonnollisesti ja kesä tällä hetkellä hellii kaikkia.

Poikkeusajat eivät ole vielä ohi. Otamme sen jalkautuessa huomioon ja meillä on ollut vähemmän välineitä mukanamme ja toivomme, että ihmiset tulisivat omien välineiden kanssa paikalle. Paljon on myös mitä voimme tehdä vain ilman sirkusvälineitä.

Noudatetaan yhdessä ohjeistuksia, pestään käsiämme ja kohdataan yhdessä kesässä 🙂

Hyvää kesää toivottaa Sirkus Fokuksen tiimi!

Sirkus kuuluu kaikille, poikkeusaikoina varsinkin
Siirry sivun alkuun