Vuoden vaihtuessa muistellaan usein kulunutta vuotta ja tehdään uudenvuodenlupauksia. 

Keskeytä siis lukemisesi hetkeksi, sulje silmäsi ja mieti mitkä muistot menneeltä vuodelta tulevat ensimmäisinä mieleesi. 

Tarkoituksena ei ole arvottaa ovatko muistosi hyviä tai huonoja. Muistot olivat osa vuottasi ja siirtyessäsi tulevaan vuoteen voit itse pyrkiä päättämään millä tavoin kuljetat muistojasi mukanasi. Tulevana vuonna tulet aivan varmasti keräämään paljon lisää uusia muistoja!

Kuluneen vuoden alkupuolella Sirkus Fokus -hanke käynnistyi Tampereen A-Killalla STEAn rahoituksen ansiosta. Sirkus Fokus on saanut kokea ja oppia paljon. Jokainen kohtaaminen, tapahtuma, sirkustyöpaja ja esiintyminen ovat olleet merkityksellisiä. Tulevana vuonna Sirkus Fokus haluaa olla entistä vahvemmin yhteinen sirkus ja toteuttaa säännöllisiä mahdollisuuksia toimintaan osallistumiseen. Kaikki toiminta pohjautuu edelleen vapaaehtoisuuteen ja toiminnan sisällä jatkossakin yhtä tärkeitä ovat niin katsojan kun tekijänkin rooli. Tule siis mukaan!

Mitä uudenvuodenlupauksiin tulee, kannustan sinua lupaamaan jotain itsellesi merkityksellistä. Oli se sitten soittaminen vanhalle tutulle, kunnon kohottaminen, riippuvuuden voittaminen, käsityön valmistaminen, runon kirjoittaminen, uuden ruokalajin kokeileminen, lupaus olla lupaamatta mitään tai jotain aivan muuta, on ydin siinä että lupaus on sinulle itsellesi tärkeä. Anna itsellesi lupa yrittää myös uudelleen, mikäli et saakaan lupaustasi haluamallasi tavalla toteutettua. Lupauksen toteutumattomuus ei tarkoita, että olet epäonnistuja. Ennemminkin se kertoo, että elämässäsi jotain muuta nousi kyseisen lupauksen edelle.

Itse lupasin viime vuonna osaavani seistä yhdellä kädellä jouluun mennessä, mutta se ei toteutunut. Annan itselleni uuden mahdollisuuden ja lupaan yrittäväni pyrkiä tavoitteeseen uudelleen. Minulle tavoite tuntuu todella kaukaiselta ja haastavalta, mutta yrittämättä en voi tietää voinko kuitenkin onnistua siinä.

Muistelun ja uudenvuodenlupausten lisäksi 
Sirkus Fokus haastaa kokeilemaan vuoden 2019 aikana jotain, mitä aikaisemmin et ole kokeillut!

Uusi kokemus voi liittyä aivan mihin vain! Haasta itseäsi kokeilemaan asioita ehkä myös epämukavuusalueeltasi. Et voi tietää vaikka pitäisitkin asiasta, jota aluksi epäilet. Sirkus Fokuksen tiimi kuulee ilolla näitä kokemuksia ja itsensä ylittämisiä, mikäli haluat jakaa meille kokemuksesi.

Mahdollisia uusia kokemuksia Sirkus Fokus tarjoaa tulevana vuonna ainakin taikuriryhmän, sirkusryhmän ja sirkuskahvilan muodoissa. Ryhmistä tiedoitamme tammikuun aikana lisää ja toivotamme sinut tervetulleeksi vuoden ensimmäiseen Sirkuskahvilaan keskiviikkona 9.1.2019 klo 13-15 osoitteeseen Kartanonkatu 4 (Tampere).

 

 

Tässä yksi meidän muistoistamme vuoden ajalta:

Sirkus Fokus ja ihanat Rockwood Alpacas; Janette, Prinssi ja Janeten tytär Dinna

 

Sirkus Fokus -tiimi kiittää kuluneesta vuodesta
ja toivottaa tervetulleeksi vuoden 2019!

 

Sirkusterveisin, Lida