Sirkusryhmä

Aikuisten Sirkusryhmä

Treenit ti 4.2. alkaen klo 13-15 (Team Gym, Kuokkamaantie 2)

Ohjattu tunti klo 13-14 ja vapaaharjoittelu klo 14-15

Sirkusryhmään voit tulla avoimin mielin ja osallistua toimintaan juuri sen verran kuin itsestäsi hyvältä tuntuu. Toimintaan osallistuminen on maksutonta.

Sirkus Fokus kunnioittaa toiminnassaan A-Killan arvoja, jotka ovat päihteettömyys, vapaaehtoisuus, kokemuksellisuus, yhteisöllisyys, toiminnallisuus ja yhteistoiminta.

Tuntikuvaukset voivat auttaa sinua valitsemaan tuletko yhdelle tunnille vai molemmille:

klo 13-14 Ohjattu sirkustunti

Olit sitten vasta kuullut sirkuksesta tai osasitpa jongleerata jo useallakin välineellä, tule mukaan! Ohjattu tunti soveltuu kaikentasoisille.
Ohjatulla tunnilla tehdään lämmittäviä harjoitteita, perehdytään eri välineiden tekniikoihin ja kokeillaan rennossa ilmapiirissä mihin oma keho pystyy.  Saat ohjaajalta vinkkejä ja harjoitteita sirkusvälineille, sekä esimerkiksi kehonhuoltoon. Tuntisisältö vaihtelee ja muokkautuu osallistujien toiveiden mukaan. Tunnilla tehdään harjoitteita yksin ja yhdessä. Harjoitteisiin osallistuminen on vapaaehtoista.

klo 14-15 Vapaaharjoittelu

Vapaan harjoittelun tunnilla saat itse vaikuttaa mitä haluat tehdä. Sinulla on käytettävissä sirkusvälineitä ja tilan permantomatot. Ohjaajat ovat paikalla ja auttavat mielellään, mikäli sinulla on kysymyksiä. Vapaalle harjoitteluajalle voit jäädä kokeilemaan esimerkiksi ohjatulla tunnilla oppimiasi harjoitteita tai jotain aivan muuta.

Tilassa on lukollisia säilytyskaappeja joissa voi toiminnan aikana halutessaan säilyttää omia tavaroitaan.

Ryhmien vaastuuohjaajina toimivat Sirkus Fokuksen Laura ja Silta-valmennusyhdistyksen Juhani.

Tunneille osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista vaan voit saapua paikalle kun haluat!

Toisinaan useat erilaiset valmiit ryhmät ovat kiinnostuneita Sirkus Fokuksen toiminnasta, mikäli haluasit tulla ryhmäsi kanssa tutustumaan toimintaan otathan yhteyttä etukäteen ohjaajaan.

Jännittääkö osallistua, ei huolta, et varmasti ole ainoa!

Sirkus Fokuksen toiminnassa on ehdoton kiusaamis ja syrjintäkielto. Tule rohkeasti mukaan ja huomaa, että sirkuksessa moka voi olla isokin lahja! 

Sijainti:

Team Gym, Kuokkamaantie 2
Sisäänkäynti samasta alaovesta kuin KauneusStoppi Vivianiin.